Szentendre ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Mesevirág – Gyermekvilág Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2000
VÁROS: Szentendre
CÍM: Rózsa utca 9/a

Telefon: 06 26 302 835
Fax: 06 26 302 835
Mobil: 06 20 591 8086
E-mail:
Webcím: www.mesevirag-maganovoda.hu
BEMUTATKOZÁS:   A Mesevirág – Gyermekvilág Magánóvoda Szentendre kertvárosi részében csendes, de jól megközelíthető helyen, kertes családi házban működik egy csoporttal, vegyes korcsoportú gyermekekkel 2000 júliusa óta. Csoportunk létszáma 20 fő. A kis létszámmal való működés előnye, hogy eleget tudunk tenni az egyéni bánásmód elvének, a családias gyermekközpontú nevelés feltételeinek. A gyermekekkel az óvodai élet során három pedagógus foglalkozik, munkájukat fejlesztőpedagógus, logopédus, mozgásfejlesztő pedagógus, úszásoktató segíti.


Úszó Pingvin Magyar-Angol Magánóvoda - sportóvoda - úszás oktatás - Budapest

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1138
VÁROS: Budapest XIII. kerület
CÍM: Margitsziget - Nemzeti Sportuszoda

Telefon: (1) 450 42 25
Mobil: (30) 940 87 27
E-mail:
Webcím: www.uszoovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Miért pont a mi magánóvodánkat válassza? Jó levegő, egészség kiemelt odafigyelés; sport (úszás, torna, tenisz, korcsolya); folyamatos orvosi felügyelet; beszéd centrikus angol nyelvoktatás; gyermekprogramok változatos eszköztára; intenzív iskola-előkészítés; EU szabványoknak megfelelő játszóterek; hatalmas (több tízezer m2) szabad, forgalommentes tér.
25. éve működő magánóvodánk Budapest szívében, a természetvédelmi oltalom alatt álló, gépjárműforgalom elől elzárt margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában egy kifejezetten óvodai tevékenységre átalakított és gyerekbarát módon berendezett, közel 300 m2 alapterületű helyiségben működik. Intézményünk egy egyedülálló sportóvoda, mely a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja angol és magyar nyelven egyaránt. Az óvoda megalapítója és vezetője Kaczander Ágnes olimpikon úszóbajnok, úszó szakedző, bánásmód-pszichológus.
Az Úszó Pingvin Magánóvoda sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. A különféle napi rendszerességgel végzett sportokba és a játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos és kivételes testi és szellemi fejlődést a gyermekek számára. Ha a sport révén egy életre megalapozná gyermeke egészségét, ha az átlagosnál többre vágyik, ha a legjobbat szeretné gyermekének biztosítani, akkor válassza óvodánkat. Célunk, hogy a magánóvodánkból kikerülő gyermekek testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan, fitten, egészségesen és önbizalommal telten kezdjék meg az iskolás éveiket. A gyerekeket körülvevő kompromisszumok nélküli szeretetet és szakértelmet válogatott szakemberek (képzett óvónők, dadusok, sportorvos, logopédus, védőnő, sport szakedzők, buszsofőr és a vezetőség) biztosítják, hiszen mi magunk is tisztában vagyunk azzal, miszerint „gyermek csak egy van”.
Magánóvodánk 2-7 éves gyermekek családias légkörben, kis létszámú közösségben történő színvonalas sportos nevelésére és gondozására jött létre. Három csoportszobával, közös és egyéni fejlesztést biztosító helyiségekkel, saját használatú medencével, tornateremmel és megfelelő kiszolgáló helyiségekkel rendelkezünk. Az óvodába járó lurkók számára természetesen a helyi adottságokra építve számos játszótér is a rendelkezésükre áll. intézményünk sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. Keressék óvodánkat a Facebook-on is. Tekintse meg a bemutatkozó filmjeinket: Úszó Pingvin Magánóvoda videó   Úszó Pingvin kisfilm        


Nyitnikék Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2011
VÁROS: Budakalász
CÍM: Pomázi út 3

Telefon: 06 (26) 340-258
E-mail:
Webcím: www.nyitnikekovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Szolgáltatásaink:
Német nemzetiségi nyelvoktatás
Hittanoktatás
Zeneovi