Pomáz ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Mackó-Kuckó Mozgásfejlesztő Óvoda és Bölcsőde

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2013
VÁROS: Pomáz
CÍM: Mártírok útja 22.

E-mail:
Webcím: www.mackokuckoovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk a Mozgásműveltség fejlesztő óvodai nevelési program, valamint Bölcsődénk életkorhoz igazodó Bölcsődei szakmai program alapján végzi nevelőmunkáját. Nevelési elveink alapja, hogy minden kisgyermek egyedi és különálló személyiség, amiből adódóan egyéni bánásmódot és saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést igényel. Továbbá célunk az, hogy a gyermekek fokról fokra magasabb fejlettségi szintre jussanak, elérve végül azt a szintet, amely optimális kiindulópontja az iskolakezdésnek. A Mackó-Kuckó Mozgásfejlesztő Óvoda és Bölcsőde ezeknek
az igényeknek a kielégítését szakértő, türelmes és tapasztalt gondozónők és óvónők segítségével valósítja meg.


Borostyán Természetvédő Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2014
VÁROS: Csobánka
CÍM: Fő út 11.

Telefon: 06 26 320 077
Mobil: 06 30 406 9015
Webcím: www.borostyanovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: A Borostyán Természetvédő Óvoda Csobánka Község egyetlen óvodája. A II. világháború utáni években egy sváb parasztházból alakították át, azóta is óvodaként funkcionál. Először egy gyermekcsoporttal működött, ma már öt vegyes életkorú csoportunk van. Óvodai nevelésünk során kiemelt figyelmet fordítunk a differenciált képességfejlesztésre, tehetséggondozásra, felzárkóztatásra.Nevelési programunk, melynek gerincét a természet védelme alkotja, alkalmazkodik a helyi sajátosságokhoz, az itt élő családok igényeihez, elvárásaihoz. A nevelőmunkát tizenegy óvodapedagógus végzi öt dajka és egy konyhai dolgozó segítségével.


Nyitnikék Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2011
VÁROS: Budakalász
CÍM: Pomázi út 3

Telefon: 06 (26) 340-258
E-mail:
Webcím: www.nyitnikekovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Szolgáltatásaink:
Német nemzetiségi nyelvoktatás
Hittanoktatás
Zeneovi


Úszó Pingvin Magyar-Angol Magánóvoda - sportóvoda - úszás oktatás - Budapest

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1138
VÁROS: Budapest XIII. kerület
CÍM: Margitsziget - Nemzeti Sportuszoda

Telefon: (1) 450 42 25
Mobil: (30) 940 87 27
E-mail:
Webcím: www.uszoovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Miért pont a mi magánóvodánkat válassza? Jó levegő, egészség kiemelt odafigyelés; sport (úszás, torna, tenisz, korcsolya); folyamatos orvosi felügyelet; beszéd centrikus angol nyelvoktatás; gyermekprogramok változatos eszköztára; intenzív iskola-előkészítés; EU szabványoknak megfelelő játszóterek; hatalmas (több tízezer m2) szabad, forgalommentes tér.
25. éve működő magánóvodánk Budapest szívében, a természetvédelmi oltalom alatt álló, gépjárműforgalom elől elzárt margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában egy kifejezetten óvodai tevékenységre átalakított és gyerekbarát módon berendezett, közel 300 m2 alapterületű helyiségben működik. Intézményünk egy egyedülálló sportóvoda, mely a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja angol és magyar nyelven egyaránt. Az óvoda megalapítója és vezetője Kaczander Ágnes olimpikon úszóbajnok, úszó szakedző, bánásmód-pszichológus.
Az Úszó Pingvin Magánóvoda sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. A különféle napi rendszerességgel végzett sportokba és a játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos és kivételes testi és szellemi fejlődést a gyermekek számára. Ha a sport révén egy életre megalapozná gyermeke egészségét, ha az átlagosnál többre vágyik, ha a legjobbat szeretné gyermekének biztosítani, akkor válassza óvodánkat. Célunk, hogy a magánóvodánkból kikerülő gyermekek testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan, fitten, egészségesen és önbizalommal telten kezdjék meg az iskolás éveiket. A gyerekeket körülvevő kompromisszumok nélküli szeretetet és szakértelmet válogatott szakemberek (képzett óvónők, dadusok, sportorvos, logopédus, védőnő, sport szakedzők, buszsofőr és a vezetőség) biztosítják, hiszen mi magunk is tisztában vagyunk azzal, miszerint „gyermek csak egy van”.
Magánóvodánk 2-7 éves gyermekek családias légkörben, kis létszámú közösségben történő színvonalas sportos nevelésére és gondozására jött létre. Három csoportszobával, közös és egyéni fejlesztést biztosító helyiségekkel, saját használatú medencével, tornateremmel és megfelelő kiszolgáló helyiségekkel rendelkezünk. Az óvodába járó lurkók számára természetesen a helyi adottságokra építve számos játszótér is a rendelkezésükre áll. intézményünk sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. Keressék óvodánkat a Facebook-on is. Tekintse meg a bemutatkozó filmjeinket: Úszó Pingvin Magánóvoda videó   Úszó Pingvin kisfilm        


Mesevirág – Gyermekvilág Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2000
VÁROS: Szentendre
CÍM: Rózsa utca 9/a

Telefon: 06 26 302 835
Fax: 06 26 302 835
Mobil: 06 20 591 8086
E-mail:
Webcím: www.mesevirag-maganovoda.hu
BEMUTATKOZÁS:   A Mesevirág – Gyermekvilág Magánóvoda Szentendre kertvárosi részében csendes, de jól megközelíthető helyen, kertes családi házban működik egy csoporttal, vegyes korcsoportú gyermekekkel 2000 júliusa óta. Csoportunk létszáma 20 fő. A kis létszámmal való működés előnye, hogy eleget tudunk tenni az egyéni bánásmód elvének, a családias gyermekközpontú nevelés feltételeinek. A gyermekekkel az óvodai élet során három pedagógus foglalkozik, munkájukat fejlesztőpedagógus, logopédus, mozgásfejlesztő pedagógus, úszásoktató segíti.


Tipegő Családi Napközi - Fehér Kereszt Családi Napközi Hálózat

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2096
VÁROS: Üröm
CÍM: Doktor u. 34. Fsz. 1.

Telefon: 06 26 350 290
Mobil: 70 3175 354
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Az egyesület hét családi napköziből álló hálózatának tagja. A felvétel a napközibe folyamatos.