Fejér megye - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Tudásfa Tanoda Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2100
VÁROS: Gödöllő
CÍM: Tél u. 10.

Mobil: 06 30 914 8253
E-mail:
Webcím: www.angolnemetovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Nálunk kiemelkedő fontosságú a tehetség gondozás, környezeti nevelés, valamint a magyar hagyományok ápolása. Célunk az óvodából való továbblépés sikeres megalapozása. A szülőkkel való kiemelkedő együttműködésünk egyik alapja a rendszeres nyílt napok tartása és a közös ünneplés. Külön foglalkozások: lovaglás, angol nyelv, néptánc, judo, síoktatás, sí táborozás kézművesség színesítik a mindennapokat. Óvoda megtekintése és az intézménybe való beiratkozás egész évben folyamatos


Csiperke Angol-Magyar Óvoda és Családi Napközi - Helen Doron alapprogrammal - Székesfehérvár

IRÁNYÍTÓSZÁM: 8000
VÁROS: Székesfehérvár
CÍM: Gorkij utca 32

Telefon: (70) 776 10 55
Fax: (22) 78 47 66
Mobil: (70) 408 06 82
E-mail:
Webcím: www.angolmagyarovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Székesfehérvár csendes, kertesházas, tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt jól megközelíthető részén található a Csiperke Angol-Magyar Óvoda és Családi Napközi. Intézményünkben kis létszámú csoportokban, a Helen Doron anyanyelvi módszeren alapuló, kétnyelvű pedagógiai program alapján tapasztalt óvodapedagógusok, gondozónők és speciálisan képzett angol nyelvtanárok a játék eszközeivel, egyéni bánásmóddal fejlesztik a gyerekeket. 15 hónapostól 3 éves korig családi napközinkbe, 3 éves kortól iskolakezdésig óvodánkba várjuk a gyermekeket. Tanév közben a gyermekeknek és a szülőknek szóló programokat, nyári szünetben angol nyelvi- és kézműves táborokat szervezünk.
Egyéb szolgáltatásunk. Szülinapozz velünk! Ha elmúltál 7, de nem vagy még 14 és barátaiddal buliznál, de kinőttél a játszóházakból, vagy szüleid féltik a lakást, vagy egyszerűen csak nem fértek el. Rendezd nálunk szülinapi partydat. Mi adjuk a termet, de ha akarod megoldjuk az ételt-italt és a programot is.


Katica Világ Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2461
VÁROS: Tárnok
CÍM: Fűzfa u. 4.

Mobil: 06 20 255 9270
E-mail:
Webcím: www.katicavilag.freewb.hu
BEMUTATKOZÁS: A Katica Világ családi napközi 1,5-5 éves korú gyermekek részére nyújt napközbeni ellátást. Célunk a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása az alapvető emberi és szabadságjogok tiszteletben tartásával, családias hangulatban. A családi napköziben koruknak és személyiségüknek megfelelően gondoskodunk a gyermekekről, lehetőség szerint rugalmasan alkalmazkodva a szülők kéréseihez. Családi Napközink 5 gyermek, bölcsődés és óvodás korú gyermekek gondozását, fejlesztését fogja ellátni, mindennapos jelleggel. Alkalmi pár órás gyermekfelügyeletre -gyerekzsúr igénybevételére is lesz lehetőség. Működési célunk, hogy a szolgáltatást igénybe vevő szülők számára, lehetővé tegyük, hogy gyermekük felügyeletét megoldva munkát vállalhassanak, vagy olyan képzésen vegyenek részt, amely elősegíti elhelyezkedésüket.


Zsipp-Zsupp Gyermekház és Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM:
VÁROS: Zsámbék
CÍM: BARACKOS ÚT 2

Mobil: 06 70 579 9117
E-mail:
Webcím: www.zsippzsupp.hu
BEMUTATKOZÁS: Gyermekházunk egy éve nyitotta meg kapuit. Óvodavezetői tapasztalataimat felhasználva írtam meg a szakmai programot és alakítottam hozzá családi napközink "arculatát". Olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahol a gyermekek a saját tapasztalataikon keresztül értik meg a világot, mi felnőttek pedig ehhez nyújtunk segítséget számukra. Családi napközinkben szívesen látjuk az eltérő ütemben fejlődő gyermekeket is, számukra hetente a csoportos foglalkozások mellett egyéni gyógypedagógiai fejlesztést biztosítunk. Ezekre az alkalmakra lehetőségük szerint szívesen látjuk a szülőket. A családi napközibe hozzánk járó gyermekek számára heti rendszerességgel szenzoros mozgásfejlesztést, 5 éves kortól Alapozó terápiát és iskolára felkészítő foglalkozásokat biztosítunk, amit beépítettünk a délelőtti elfoglaltságok közé.


„Lili Angol Óvoda / Lili’s English Nursery School”

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2051
VÁROS: Biatorbágy
CÍM: Szent L. 60.

Telefon: 06 23 311 149
Mobil: 06 20 3126 045
E-mail:
Webcím: www.liliangolovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Minden nap van a kicsiknek angol és magyar foglalkozás egyaránt.Az angol foglalkozások Párhon Lili angol szakos tanárral folynak, frontális oktatás keretein belül. Ez azt jelenti, hogy nincs differenciálva korosztály szerint, hanem közösen mindenki ugyanazt tanulja iskola előtti életkorban (mivel csak hallás után tudják elsajátítani az anyagot). Dalok, mondókák,szavak, mondatok és instrukciók segítségével sajátítják el a kicsik a nyelvet, a kiejtést, a hanglejtést.. Az óvodánkba később becsatlakozó gyermekek is felveszik ezt a szokást. Azért ,hogy ez működjön fontos, hogy a kicsik legkésőbb 9-re itt legyenek az oviban, ha10-11 óra körül ékezik be, akkor „lemarad”, angol tudásának fejlődési üteme lelassul.


Tündérkert Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2072
VÁROS: Zsámbék
CÍM: Rákóczi utca 23/a

Telefon: 06 23 342 321
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Gyönyörű új építésű, az Ybl-díjas  Turi Attila építész tervei alapján épült óvoda. Szép és korszerű férőhelyekkel, környezettel, kiskert-művelő programmal.