Dunakeszi ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Gyöngyszem Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2120
VÁROS: Dunakeszi
CÍM: Radnóti Miklós utca 20.

Mobil: 06 70 675 2875
E-mail:
Webcím: www.gyongyszemovi.net/
BEMUTATKOZÁS: A Gyöngyszem Óvoda kis csoportlétszámú, vegyes korcsoportú, komplex és differenciált fejlesztést nyújtó magánóvoda. Szakképzett logopédus, fejlesztőpedagógus, szükség esetén pszichológus is részt vesz a szakmai munkában. Az óvodai gyermekorvos, védőnő és fogorvos segítő munkája mellett évente szemészeti szűrővizsgálaton is részt vesznek a gyerekek. Programunk megvalósulását garantálja a magasan kvalifikált óvodapedagógusok odafigyelő, gondoskodó szeretete, valamint a nyugodt, biztonságot nyújtó, vidám, családias hangulatú légkör. Nevelésünket folyamatnak tekintjük, melyet a szülőkkel közösen kívánunk megvalósítani. Célunk, hogy a nálunk töltött idő örömteli legyen a Gyerekeknek és Szüleiknek egyaránt.


Micimackó Alapítványi Óvoda - angol nyelvi csoport - iskola-előkészítő - családi napközi - Dunakeszi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2120
VÁROS: Dunakeszi
CÍM: Vasút utca 14.

Telefon: (27) 39 11 03
Mobil: (30) 971 98 26
E-mail:
Webcím: www.mmovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Alapítványi óvodánk 1999. óta működik Dunakeszi csendes, családiházas övezetében. Intézményünkben a Tevékenységközpontú óvodai nevelési program szerint dolgozunk, melynek célja a társadalmi gyakorlatra és az életre való felkészítés. A program kooperációra és kommunikációra képes gyermekek nevelésére törekszik. Óvodánkban kis létszámú csoportok találhatók. Így a nevelés és gondozás családias és bizalmas légkörben folyik. Legfőbb célunk, hogy gyermekeink ingergazdag környezetben, jó hangulatban és őszinte légkörben fejlődjenek a gyermekkor legmeghatározóbb időszakában! Fejlesztési területek: irodalmi nevelés mese, vers, bábozás; a külső világ tevékeny megismerése, matematika; környezet és természetvédelmi nevelés; esztétikai nevelés, kézműves foglalkozás; zenei nevelés: ének, zene, körjátékok; testnevelés. Az alábbi plusz tevékenységeket kínáljuk a hozzánk járó gyermekek számára: játékos angol; fakultatív angol; logopédia; 5 éves korban diszlexia-veszélyeztetettség felmérés, folyamatos egyéni fejlesztés; gyógytorna; zenéstorna; zeneóvoda; úszás; korcsolya. Óvodai életünket az ünnepségek, bemutatók, az évszakokhoz kapcsolódó kirándulások, valamint a születésnapi köszöntések színesítik. Az óvodai elhelyezéshez önkormányzati támogatás igényelhető!


Kuckó Magánóvoda - Zugló kertváros - angol - foci - saját műfüves focipálya - úszás - balett - judo - 14 féle sport - iskolaelőkészítő - sószoba - XIV. kerület

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1147
VÁROS: Budapest XIV. kerület
CÍM: Kerékgyártó utca 91/b

Telefon: (30) 286 8460
Mobil: (20) 910 66 30
E-mail:
Webcím: /www.kuckomaganovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Kuckó Magánóvoda bemutatkozó videó   Modern, minden igényt kielégítő, 20 éve sikeresen működő magánóvodánk, Zugló kertvárosi részén, kifejezetten óvodai tevékenységre megépített és berendezett 600 m2-es + 220 m2-es + 90 m2-es új épületekkel, 7 csoportszobával, 2 tornateremmel, sószobával, mászófallal, szakköri szobákkal, összesen 1.500 m2-es, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvarral fogadja a gyermekeket 2,5 - 7 éves korig. Szakképzett óvónőink és dajkáink biztosítják a széleskörű ismeretnyújtást az óvodai foglalkozások keretében. Foglalkozásink: angol oktatás, úszás, korcsolyázás, görkorcsolyázás, ovi-foci, ovi-kézilabda, gyermekjóga, balett, showtánc, néptánc, judo, ovibringa, ügyességi labdás játékok, sakk, síoktatás, tartásjavító torna, kézműves foglalkozás, drámafoglalkozás, iskola-előkészítő foglalkozás, fejlesztő torna, valamint egyéb óvodán kívüli programok. Csoportjainkat rendszeresen látogatja védőnő és a logopédiai szűrésről is gondoskodunk. A gyermekeknek naponta négy étkezést biztosítunk, meleg ebéddel, melyet kifejezetten óvodás korú gyermekek igényeihez alakítunk. Megfelelő orvosi javallat esetén a laktóz-, a tej- a gluténézékeny és vega étrendet is biztosítani tudjuk. Céljaink: egészséges, szellemileg érett, érdeklődő, fogékony, nagy tudásvágyú, gazdag ismeretanyaggal rendelkező, kiegyensúlyozott személyiségű gyermekek nevelése. A gyermekben rejlő lehetőségek kibontakozásának elősegítése és értékközvetítés. A sikeres iskolai beilleszkedéshez szükséges testi, szociális és pszichés érettség kialakítása. Büszkék vagyunk a "Boldog Óvoda" címre.  Kuckó Magánóvoda Facebook


Habos Kakaó Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1154
VÁROS: Budapest XV. kerület
CÍM: Nádastó u. 54.

Mobil: (30) 869 11 14
E-mail:
Webcím: www.haboskakao.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk Pestújhely jól megközelíthető helyén, egy családi házban található a Nádastó utca, Dalnoki Jenő utca sarkán. Hosszú ideig álmodoztunk egy óvodáról, ahol tudjuk, hogy gyermekeink biztonságos, szeretetteli környezetben játszhatnak naphosszat, finomat és egészségeset esznek, nyugodtan pihennek. Sokáig nem találtunk ilyet, így aztán úgy határoztunk: megalapítjuk a Habos Kakaó Magánóvodát. A kicsik kedvéért házon belül előadásokat szervezünk, a nagyokat állatkertbe, múzeumokba visszük. Nálunk hetente egyszer egy egész délelőttön keresztül van jelen a gyerekek mellett olyan gondozó (diplomás angol nyelvtanár), aki csak és kizárólag angolul beszél nálunk. A nagyobb gyerekeknek heti kétszer van angol foglalkozás sok mozgással, zenével. Óvodánk programjaiból: néptánc, úszás, iskolaelőkészítő-foglalkozás, kirándulás. Nálunk minden adott ahhoz, hogy vállaljuk emlékezetes születésnapi zsúrok szervezését: zene, tánc, ünnepi eszem-iszom, nagy meglepetések: bohóc, bűvész, arcfestés, Star Wars bemutató és még sok más! Szünidő alatt nyári, napközis táborokat szervezünk.


Tengerszem Angol - Magyar Kétnyelvű Magánóvoda - 27 nyelv oktatása - robotprogramozás - egészséges életmód - Zugló

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1147
VÁROS: Budapest XIV. kerület
CÍM: Lőcsei út 95.

Mobil: (30) 318 26 97
E-mail:
Webcím: www.tengerszemovi.hu
BEMUTATKOZÁS: „Egészséges gyermekkor, ahol a fejlesztés játékosan valósul meg”. A Városliget mellett, mintegy 1000 m2-es modern, korszerű épületben hatalmas játszóterülettel várjuk óvodánkba a 2-7 éves korú gyermekeket.
Angol - magyar kétnyelvű óvodánkban egészen a mini és kiscsoporttól kezdve játékos angol mondókák, énekek, képek bevezetésével tanítjuk az angol nyelvet. Ezután fokozatosan növeljük a nyelv jelenlétét a hétköznapi tevékenységeknél. Egyre több időt tölt a csak angol nyelven kommunikáló pedagógiai asszisztens a csoportban – nem csak a külön nyelvi foglalkozások alatt – a játékidő, a kézműves foglalkozások és a torna során is. Az angol nyelven kívül 27 további nyelven tanulhatnak nálunk óvodásaink. Robotprogramozás foglalkozásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kiscsoportosok, a középső csoportosok és a felsőcsoportosok is játszva tanulnak meg különféle robotokat irányítani. Sószobánkat a gyermekek heti egy alkalommal, játékos foglalkozás (mese, diavetítés, éneklés stb.) keretében veszik igénybe. A sótéglák által leadott negatív töltésű ionok a levegő molekuláihoz tapadva eljutnak a tüdő legtávolabbi részéig, a hörgőkig. 
Foglalkozásaink: angol-magyar kétnyelvű oktatás, akár 27 nyelven nyelvoktatás, robotprogramozás, immunerősítő sóterápiás foglalkozás, balett, többféle küzdősport, foci, tenisz, golf, jóga, mozgásfejlesztő foglalkozások, tervezett szenzomotoros tréning (TSMT), sakk, zeneterápia, iskola-előkészítő foglalkozás, lovaglás és síelés. Keresse óvodánkat a Facebook -on is.


Csányi Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1043
VÁROS: Budapest IV. kerület
CÍM: Csányi L. u. 30.

Telefon: (1) 389 03 59
Fax: (1) 389 03 59
E-mail:
Webcím: csanyiovi.hu
BEMUTATKOZÁS: "A legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak."
Újpest legelső óvodája. Az épület a XX. század eleje óta őrzi funkcióját. Belső udvar, családias csoportszobák jellemzik.


Fóti Római Katolikus Egyházközösség Gondviselés Óvodája

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2151
VÁROS: Fót
CÍM: Vörösmarty utca 1-4

Telefon: 06 (27) 360 154
E-mail:
Webcím: www.gondviselesovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Tapasztalataink és a visszajelzések azt támasztják alá, hogy a ránk bízott gyermekek – és rajtuk keresztül a családok is boldog óvodáskort éltek nálunk. Ez megerősít minket hitünkben, nevelési elképzeléseink jó úton haladásában. Tudjuk, hogy a megnövekedett feladatok nagyon leterhelik a pedagógusokat, mégis szívesen vállaljuk, hiszen a pedagógus jelentése – többek között – vezető is. Vezetőre pedig annál inkább szükség van, minél veszélyesebb, átláthatatlan terepen kell áthaladnia valakinek. Azért pedig mi pedagógusok vagyunk felelősek, hogy gyermekeink épségben, szellemileg és lelkileg felkészülve jussanak át a mai társadalom igen rögös, kiszámíthatatlan útján személyiségük kiteljesedéséig.


Manófalva Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2600
VÁROS: Vác
CÍM: Dolmány u. 8.

Mobil: 06 70 679 0255
BEMUTATKOZÁS: Családias, nyugodt légkör, is létszámú csoportok. Francia anyanyelvű gondozó. Több éves referencia. Tanulási képességet fejlesztő foglalkozások. Iskolai, óvodai felkészítő. Gyermekrajz elemzés. Igény esetén családterápia. Segítségnyújtás a szülőknek a gyermeknevelésben. Néptánc oktatás (igény esetén). Angol nyelvoktatás (igény esetén)


Bambi Marina Óvoda és Családi Bölcsőde - magánóvoda - magánbölcsőde - TSMT torna külsős gyermekeknek is - angol - jóga - foci - tenisz -ritmikus gimnasztika

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1138
VÁROS: Budapest XIII. kerület
CÍM: Túróc utca 11.

Telefon: +3630 524 86 16
Mobil: +3630 843 22 89
E-mail:
Webcím: www.bambifamily.hu
BEMUTATKOZÁS: Komplexitás, Kreativítás, Kiegyensúlyozottság! KOMPLEXITÁS Miért válasszon minket? -Egyéni fejlesztés: Nyelvi hiányosságok fejlesztése, mozgás fejlesztés, óvodai és iskolai előkészítés, egyéni igények felmérése és kielégítése. -Angol képzés: Minden napos angol foglalkozások és teljes angol nyelvi környezet. -Egészséges táplálkozás: Egészséges alapanyagokból készült, kifejezetten óvodás gyermekek igényei szerint összeállított étrend. -Sport: A mindennapos testmozgáson kívül egyénileg választható sport programok. A Bambi Marina magánóvoda és bölcsőde a 13. kerület legújabb negyedében, a folyamatosan bővülő és megújuló Marina-parton, a Duna part közvetlen közelében 1 éves kortól 7 éves korig, exkluzív környezetben, lelkes, gondoskodó, fiatal óvodapedagógusokkal  várja a gyermekeket.  Intézményünkben jelenleg három csoport működik kis létszámmal. Mind a három csoportban 3-3 fő – 1  magyarul, 1  angolul kommunikáló óvodapedagógus, valamint egy dadus – foglalkozik a gyermekekkel a mindennapokban. Célunk, hogy olyan gyermeket neveljünk akiknek lelkülete egészséges, hogy  szeretetet adni és kapni tudó, intelligens, valódi emberi értékekkel rendelkező felnőtté váljanak. Napirendünket megpróbáltuk úgy alakítani, hogy minden gyermekből kihozhassuk tőle telhetően a legtöbbet.Minden gyermeket egyénileg kezelünk, az adottságainak megfelelően nevelünk és segítünk a sikeres jövőjének érdekében. Mindennapos programjaink részét képezik az angol és magyar foglalkozások. Fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést, ezért mindennapos testmozgást biztosítunk a gyermekek számára, az időjárástól függően külső helyszínen vagy tornateremben.Emellett a napi négyszeri étkezés során csak egészséges alapanyagokból készült, kifejezetten bölcsődés és óvodás életkorú gyermekek igényei szerinti étrendet állítottunk össze . Kerüljük a túlzott cukor és szénhidrát fogyasztást, így a gyermekek születésnapi tortáját is közösen, ellenőrzött alapanyagokból készítjük el. Foglalkozásaink: angol foglalkozás, néptánc, foci, logopédia, tenisz, balett, ritmikus gimnasztika, jóga móka, karate, manó torna, TSMT torna és logopédiai ellátás. A TSMT torna nem csak a Bambi Family gyermekei számára elérhető, külsős gyermekeket is  szívesen látunk. Címeink: Óvoda 1138 Bp., Turóc utca 11. Bölcsőde: 1138 Bp., Úszódaru utca 3. Facebook: Bambi Marina Óvoda és Családi bölcsőde   


Csiga-Biga Magávóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM:
VÁROS: Göd
CÍM: Pesti út 152.

Mobil: 06 70 517 5110
Webcím: www.csigabigagod.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánkban  kis létszámú csoport mûködik, mert a kis létszám lehetõvé teszi a sokoldalú differenciált, fejlesztést.
Az óvodai élet tevékenységi formái mellett (mese-vers, testnevelés, ének-zene, környezet megismerés, matematikai tapasztalatok). Lehetõség van: télen korcsolyázni; zenés tornára; úszásra; játékos lábtornára (mezítláb, sok eszközzel; színházlátogatásra; kirándulásokra; szabadtéri programokra; lovakkal való ismerkedésre, lovaglásra; könyvtárlátogatásra; játékos angol foglalkozásra.