Budakalász ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Nyitnikék Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2011
VÁROS: Budakalász
CÍM: Pomázi út 3

Telefon: 06 (26) 340-258
E-mail:
Webcím: www.nyitnikekovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Szolgáltatásaink:
Német nemzetiségi nyelvoktatás
Hittanoktatás
Zeneovi


Mesevirág – Gyermekvilág Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2000
VÁROS: Szentendre
CÍM: Rózsa utca 9/a

Telefon: 06 26 302 835
Fax: 06 26 302 835
Mobil: 06 20 591 8086
E-mail:
Webcím: www.mesevirag-maganovoda.hu
BEMUTATKOZÁS:   A Mesevirág – Gyermekvilág Magánóvoda Szentendre kertvárosi részében csendes, de jól megközelíthető helyen, kertes családi házban működik egy csoporttal, vegyes korcsoportú gyermekekkel 2000 júliusa óta. Csoportunk létszáma 20 fő. A kis létszámmal való működés előnye, hogy eleget tudunk tenni az egyéni bánásmód elvének, a családias gyermekközpontú nevelés feltételeinek. A gyermekekkel az óvodai élet során három pedagógus foglalkozik, munkájukat fejlesztőpedagógus, logopédus, mozgásfejlesztő pedagógus, úszásoktató segíti.


Úszó Pingvin Magyar-Angol Magánóvoda - sportóvoda - úszás oktatás - Budapest

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1138
VÁROS: Budapest XIII. kerület
CÍM: Margitsziget - Nemzeti Sportuszoda

Telefon: (1) 450 42 25
Mobil: (30) 940 87 27
E-mail:
Webcím: www.uszoovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Miért pont a mi magánóvodánkat válassza? Jó levegő, egészség kiemelt odafigyelés; sport (úszás, torna, tenisz, korcsolya); folyamatos orvosi felügyelet; beszéd centrikus angol nyelvoktatás; gyermekprogramok változatos eszköztára; intenzív iskola-előkészítés; EU szabványoknak megfelelő játszóterek; hatalmas (több tízezer m2) szabad, forgalommentes tér.
25. éve működő magánóvodánk Budapest szívében, a természetvédelmi oltalom alatt álló, gépjárműforgalom elől elzárt margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában egy kifejezetten óvodai tevékenységre átalakított és gyerekbarát módon berendezett, közel 300 m2 alapterületű helyiségben működik. Intézményünk egy egyedülálló sportóvoda, mely a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja angol és magyar nyelven egyaránt. Az óvoda megalapítója és vezetője Kaczander Ágnes olimpikon úszóbajnok, úszó szakedző, bánásmód-pszichológus.
Az Úszó Pingvin Magánóvoda sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. A különféle napi rendszerességgel végzett sportokba és a játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos és kivételes testi és szellemi fejlődést a gyermekek számára. Ha a sport révén egy életre megalapozná gyermeke egészségét, ha az átlagosnál többre vágyik, ha a legjobbat szeretné gyermekének biztosítani, akkor válassza óvodánkat. Célunk, hogy a magánóvodánkból kikerülő gyermekek testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan, fitten, egészségesen és önbizalommal telten kezdjék meg az iskolás éveiket. A gyerekeket körülvevő kompromisszumok nélküli szeretetet és szakértelmet válogatott szakemberek (képzett óvónők, dadusok, sportorvos, logopédus, védőnő, sport szakedzők, buszsofőr és a vezetőség) biztosítják, hiszen mi magunk is tisztában vagyunk azzal, miszerint „gyermek csak egy van”.
Magánóvodánk 2-7 éves gyermekek családias légkörben, kis létszámú közösségben történő színvonalas sportos nevelésére és gondozására jött létre. Három csoportszobával, közös és egyéni fejlesztést biztosító helyiségekkel, saját használatú medencével, tornateremmel és megfelelő kiszolgáló helyiségekkel rendelkezünk. Az óvodába járó lurkók számára természetesen a helyi adottságokra építve számos játszótér is a rendelkezésükre áll. intézményünk sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. Keressék óvodánkat a Facebook-on is. Tekintse meg a bemutatkozó filmjeinket: Úszó Pingvin Magánóvoda videó   Úszó Pingvin kisfilm        


Mackó-Kuckó Mozgásfejlesztő Óvoda és Bölcsőde

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2013
VÁROS: Pomáz
CÍM: Mártírok útja 22.

E-mail:
Webcím: www.mackokuckoovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk a Mozgásműveltség fejlesztő óvodai nevelési program, valamint Bölcsődénk életkorhoz igazodó Bölcsődei szakmai program alapján végzi nevelőmunkáját. Nevelési elveink alapja, hogy minden kisgyermek egyedi és különálló személyiség, amiből adódóan egyéni bánásmódot és saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést igényel. Továbbá célunk az, hogy a gyermekek fokról fokra magasabb fejlettségi szintre jussanak, elérve végül azt a szintet, amely optimális kiindulópontja az iskolakezdésnek. A Mackó-Kuckó Mozgásfejlesztő Óvoda és Bölcsőde ezeknek
az igényeknek a kielégítését szakértő, türelmes és tapasztalt gondozónők és óvónők segítségével valósítja meg.


Csodavilág Gyermekbirodalom Magánóvoda és Magánbölcsőde - angol - magyar kétnyelvű óvoda és bölcsőde - úszás - 5 hónapos kortól 7 éves korig

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1037
VÁROS: Budapest III. kerület
CÍM: Kapaszkodó utca 15.

Mobil: (20) 956 99 79; (20) 931 52 24
E-mail:
Webcím: www.csodavilagovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Magánóvodánk egész évben nyitva tart! Nálunk nincs őszi, tavaszi, nyári szünet, síszünet, mindössze karácsony és újév között, illetve nyáron az augusztus 20-i ünneppel egybekötve tartunk zárva pár napot.
Csodavilágunk Óbuda frekventált területén, a Testvérhegy lankáin található. A családi házból exkluzívan átalakított és felújított óvoda és bölcsőde. Hatalmas kerttel rendelkezünk az erdő alatt. Óvodánk kétnyelvű, ami azt jelenti, hogy a gyerekekkel egyszerre egy magyar és egy angolul kiválóan beszélő óvónő foglalkozik 8,5 órában minden nap. Pedagógusaink munkáját folyamatosan logopédus, gyermekorvos, fejlesztőpedagógus segíti. Családias környezetben, közel azonos életkorú, kis létszámú gyerekcsapattal (maximum 15 fő) segítjük elő a gyerekek közösségi életének fejlődését. Célunk az, hogy gyermeke otthon érezze magát nálunk! Tetteinkkel, cselekedeteinkkel törekszünk a kölcsönös bizalom kialakítására, és ezzel a biztonságot nyújtó környezet megteremtésére.
Programjaink: úszás; tenisz; síelés; lovaglás; torna; görkori oktatás. Fakultatív programok: balett; furulya; gyermekjóga, judo, TSMT torna; foci, néptánc oktatás. Magánbölcsődénkbe a gyerekeket 5 hónapos kortól 3 éves korig várjuk, ahonnan automatikusan ovis csoportunkba mehet tovább a gyermek, ha a szülő szeretné. Lehetőség van félnapra, vagy egész napra itt hagyni a gyermekeket, vagy heti 2-3 alkalommal is, de ez esetben is rendszeresen, lehetőleg ugyanazokon a napokon. A gyerekek heti rendszerességgel tornáznak, játékosan ismerkednek az angol nyelvvel, és kreativitásukat is fejlesztjük különböző kézműves dolgokkal (gyurmázás, festés, rajzolás stb.). Ezen kívül kiemelten fontosnak tartjuk a gyerekek egészségét, melynek érdekében intézményünkben sószobát hoztunk létre, mely elősegíti az alsó- és felső légúti betegségek megelőzését, valamint a krupp, asztma, allergia tüneteinek enyhítését.
Állandó gyerekeink részére „bébihotel” szolgáltatást nyújtunk, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekeket éjszaka is felügyeletünkre bízzák, vagy akár egy nyaralás idejét nálunk töltsék.
Facebook: Csodavilág Gyerekbirodalom Magánóvoda és bölcsőde 


Bambi Marina Óvoda és Családi Bölcsőde - magánóvoda - magánbölcsőde - TSMT torna külsős gyermekeknek is - angol - jóga - foci - tenisz -ritmikus gimnasztika

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1138
VÁROS: Budapest XIII. kerület
CÍM: Túróc utca 11.

Telefon: +3630 524 86 16
Mobil: +3630 843 22 89
E-mail:
Webcím: www.bambifamily.hu
BEMUTATKOZÁS: Komplexitás, Kreativítás, Kiegyensúlyozottság! KOMPLEXITÁS Miért válasszon minket? -Egyéni fejlesztés: Nyelvi hiányosságok fejlesztése, mozgás fejlesztés, óvodai és iskolai előkészítés, egyéni igények felmérése és kielégítése. -Angol képzés: Minden napos angol foglalkozások és teljes angol nyelvi környezet. -Egészséges táplálkozás: Egészséges alapanyagokból készült, kifejezetten óvodás gyermekek igényei szerint összeállított étrend. -Sport: A mindennapos testmozgáson kívül egyénileg választható sport programok. A Bambi Marina magánóvoda és bölcsőde a 13. kerület legújabb negyedében, a folyamatosan bővülő és megújuló Marina-parton, a Duna part közvetlen közelében 1 éves kortól 7 éves korig, exkluzív környezetben, lelkes, gondoskodó, fiatal óvodapedagógusokkal  várja a gyermekeket.  Intézményünkben jelenleg három csoport működik kis létszámmal. Mind a három csoportban 3-3 fő – 1  magyarul, 1  angolul kommunikáló óvodapedagógus, valamint egy dadus – foglalkozik a gyermekekkel a mindennapokban. Célunk, hogy olyan gyermeket neveljünk akiknek lelkülete egészséges, hogy  szeretetet adni és kapni tudó, intelligens, valódi emberi értékekkel rendelkező felnőtté váljanak. Napirendünket megpróbáltuk úgy alakítani, hogy minden gyermekből kihozhassuk tőle telhetően a legtöbbet.Minden gyermeket egyénileg kezelünk, az adottságainak megfelelően nevelünk és segítünk a sikeres jövőjének érdekében. Mindennapos programjaink részét képezik az angol és magyar foglalkozások. Fontosnak tartjuk az egészséges életmódra nevelést, ezért mindennapos testmozgást biztosítunk a gyermekek számára, az időjárástól függően külső helyszínen vagy tornateremben.Emellett a napi négyszeri étkezés során csak egészséges alapanyagokból készült, kifejezetten bölcsődés és óvodás életkorú gyermekek igényei szerinti étrendet állítottunk össze . Kerüljük a túlzott cukor és szénhidrát fogyasztást, így a gyermekek születésnapi tortáját is közösen, ellenőrzött alapanyagokból készítjük el. Foglalkozásaink: angol foglalkozás, néptánc, foci, logopédia, tenisz, balett, ritmikus gimnasztika, jóga móka, karate, manó torna, TSMT torna és logopédiai ellátás. A TSMT torna nem csak a Bambi Family gyermekei számára elérhető, külsős gyermekeket is  szívesen látunk. Címeink: Óvoda 1138 Bp., Turóc utca 11. Bölcsőde: 1138 Bp., Úszódaru utca 3. Facebook: Bambi Marina Óvoda és Családi bölcsőde   


Tipegő Családi Napközi - Fehér Kereszt Családi Napközi Hálózat

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2096
VÁROS: Üröm
CÍM: Doktor u. 34. Fsz. 1.

Telefon: 06 26 350 290
Mobil: 70 3175 354
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Az egyesület hét családi napköziből álló hálózatának tagja. A felvétel a napközibe folyamatos.