Bicske ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

„Lili Angol Óvoda / Lili’s English Nursery School”

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2051
VÁROS: Biatorbágy
CÍM: Szent L. 60.

Telefon: 06 23 311 149
Mobil: 06 20 3126 045
E-mail:
Webcím: www.liliangolovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Minden nap van a kicsiknek angol és magyar foglalkozás egyaránt.Az angol foglalkozások Párhon Lili angol szakos tanárral folynak, frontális oktatás keretein belül. Ez azt jelenti, hogy nincs differenciálva korosztály szerint, hanem közösen mindenki ugyanazt tanulja iskola előtti életkorban (mivel csak hallás után tudják elsajátítani az anyagot). Dalok, mondókák,szavak, mondatok és instrukciók segítségével sajátítják el a kicsik a nyelvet, a kiejtést, a hanglejtést.. Az óvodánkba később becsatlakozó gyermekek is felveszik ezt a szokást. Azért ,hogy ez működjön fontos, hogy a kicsik legkésőbb 9-re itt legyenek az oviban, ha10-11 óra körül ékezik be, akkor „lemarad”, angol tudásának fejlődési üteme lelassul.


Zsipp-Zsupp Gyermekház és Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM:
VÁROS: Zsámbék
CÍM: BARACKOS ÚT 2

Mobil: 06 70 579 9117
E-mail:
Webcím: www.zsippzsupp.hu
BEMUTATKOZÁS: Gyermekházunk egy éve nyitotta meg kapuit. Óvodavezetői tapasztalataimat felhasználva írtam meg a szakmai programot és alakítottam hozzá családi napközink "arculatát". Olyan helyet szerettem volna létrehozni, ahol a gyermekek a saját tapasztalataikon keresztül értik meg a világot, mi felnőttek pedig ehhez nyújtunk segítséget számukra. Családi napközinkben szívesen látjuk az eltérő ütemben fejlődő gyermekeket is, számukra hetente a csoportos foglalkozások mellett egyéni gyógypedagógiai fejlesztést biztosítunk. Ezekre az alkalmakra lehetőségük szerint szívesen látjuk a szülőket. A családi napközibe hozzánk járó gyermekek számára heti rendszerességgel szenzoros mozgásfejlesztést, 5 éves kortól Alapozó terápiát és iskolára felkészítő foglalkozásokat biztosítunk, amit beépítettünk a délelőtti elfoglaltságok közé.


Tündérkert Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2072
VÁROS: Zsámbék
CÍM: Rákóczi utca 23/a

Telefon: 06 23 342 321
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Gyönyörű új építésű, az Ybl-díjas  Turi Attila építész tervei alapján épült óvoda. Szép és korszerű férőhelyekkel, környezettel, kiskert-művelő programmal.